Gantung shock universal 307mm pikeun motor

Pedaran pondok:

Merek LJY
Modél Ngalenyepan Shock
Bahan waja
Diaméter spring 7.5mm
Diaméter liang 10mm
Ngepak Kotak sareng karton

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
LJY
Garansi:
12Bulan, 12Bulan
Sertifikasi:
ISO9001
MOQ:
100 Pasangan
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
OEM:
Leres!
Ukuran guncangan penyesuaian:
250mm - 350mm


  • Saméméhna:
  • Teras: