R231 konéng / hideung shock shock tukangeun tukang motor pikeun motor, pit kokotor pit sareng kantong hawa

Pedaran pondok:

Hfa16d22150254d84ac50d794bfbe591d5


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12, bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Karton
Jenis:
Diserep Guncangan hawa
MOQ:
1 sapasang

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 320 mm sareng diaméterna liang 10 mm. Kandelna spring nyaéta 7,5 mm. Sapasang produk beuratna 3.1kg.

SKU

R231

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

320mm

Kandel Spring

7.5mm

Beurat 

3,1kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima


  • Saméméhna:
  • Teras: