Asesoris siklus motor R219 315mm gantung udara tukang nyerep shock hidrolik pikeun motor, pit kokotor pit

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Nyerep Hidrolik Motor
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Posisi Rear
Jenis:
Bagian Gantung Scooter
Paking:
Karton
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
MOQ:
1 sapasang

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon 315 mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7 mm. Sapasang produk beuratna 2,78 kg.

SKU

R219

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

315mm

Kandel Spring

7mm

Beurat 

2,78kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 


  • Saméméhna:
  • Teras: