R195 300MM motor nyerep shock 300mm motor motor kejutan tukang pikeun skuter listrik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Karton
MOQ:
1hukum
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
Kualitas:
A-KELAS

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 300mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7mm. Sapasang produk beuratna 2,8kg.

SKU

R195

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

300mm

Kandel Spring

7mm

Beurat 

2,8kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima














  • Saméméhna:
  • Teras: