R164 290MM motor guncangan tukang nyerep shock scooter

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
LUJURY
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Posisi Rear
Paking:
Karton
MOQ:
1hukum

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 290 mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7,5 mm. Sapasang produk beuratna 3 kg.

SKU

R164

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

290mm

Kandel Spring

7,5 mm

Beurat 

3 kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: