R158 290mm Konéng sareng Beureum Hidrolik Shock Absorber / Damper pikeun Motor, Motor Kokotor

Pedaran pondok:

Hfa16d22150254d84ac50d794bfbe591d5


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001, ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Karton
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
MOQ:
1Pasar

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 290 mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7mm. Sapasang produk beuratna 2,52 kg.

SKU

R158

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

290mm

Kandel Spring

7mm

Beurat 

2,52kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima


  • Saméméhna:
  • Teras: