R119 nyerep shock kualitas tukangeun / peredam pikeun motor nganggo kantong hawa konéng

Pedaran pondok:

Hfa16d22150254d84ac50d794bfbe591d5


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001, ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Karton
MOQ:
1hukum

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 290mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring 8 mm. Sapasang produk beuratna 3,02 kg.

SKU

R119

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

290mm

Kandel Spring

8mm

Beurat 

3,02kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: