R107 270MM Rear shock absorber motor aksésoris shock absorber motor 270mm

Pedaran pondok:

Hc86f22ac935549f9b67fb352180bde45r


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001, ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
MOQ:
1hukum
Paking:
Karton

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 270mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7mm. Sapasang produk beuratna 2.1kg.

SKU

R107

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

270mm

Kandel Spring

7mm

Beurat 

2,1kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: