R093 290mmspare bagian motor shock shock tukangeun shock shock pikeun motor kalayan kantong hawa

Pedaran pondok:

Hc86f22ac935549f9b67fb352180bde45r


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001, ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Posisi Rear
Paking:
Karton
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
MOQ:
1hukum
Kualitas:
A-KELAS
OEM:
Narima Layanan OEM

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 290mm sareng diaméterna liang 10mm. Kandelna spring nyaéta 7.5mm. Sapasang produk beuratna 3,32kg.

SKU

R093

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

290mm

Kandel Spring

7.5mm

Beurat 

3,32kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: