motor nyerep shock udara tukang universal anu populér

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Nyerep Hidrolik Motor
Warna:
Syarat Pelanggan
Posisi:
Posisi Rear
Bahan:
Baja
Jenis:
Ngalenyepan Shock Mortorcycle
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
MOQ:
300 pasang
Kualitas:
Kualitas luhur
OEM:
Narima Layanan OEM
PEMBAYARAN:
T / T
Panjelasan Produk

 

Merek LJY Modél  R219
Kasapuluh  315 Jenis Élésif hidrolik
Bahan  Baja Spring Matrial  Baja
Diaméterna Spring  7.2 Sertipikat ISO9001
Bungkusan & Pengiriman
Rincian bungkusan: Pasihan Béda Tipe motor tukang ngajempolan Shock Absorber: Baju karton standar 10 pasang Dikirim
dina 30 dinten saatos mayar 
Detil Pangiriman: 30 dinten
Palabuhan: ningbo

Narima jasa khusus, punten nyandak pilihan anjeun.



 

 

 

 

,










 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: