Warta industri

  • A group photo of some of the staff

    Hiji poto grup sababaraha staf

    Manajer umum Wu Yunfu masihan sambutan dina konperénsi éta. Anjeunna nampi wilujeng sumping ka sadaya tamu sareng ngahaturkeun nuhun kana dukungan jangka panjangna pikeun pamekaran Lujury, sareng ngenalkeun status pamekaran ayeuna sareng perencanaan masa depan Lujury dina kom ...
    Maca deui