Tumuh sareng Anjeun - Forum Kualitas Suplemén Katilu

Wu Hongqin Lujury Januari.17th

news01

Dina raraga ngokolakeun sareng ngabentuk komunitas masa depan anu dibagikeun, komunitas anu dipikaresep umum kalayan karakteristik idéntitas strategis, idéntitas budaya, kamekaran, sareng konsistensi tinggi sareng memperdalam hubungan koperasi, Taizhou Lujury Technology Co., Ltd. ngayakeun simposium kualitas pemasok katilu dina 10. Januari Lujury, tempatna di Tantian Industrial Area, ngayakeun konperénsi di rohangan konperénsi multimedia di lantai katilu perusahaan. Wu Yunfu, Zhang Juqin, Peng Hao, He Lingen, Wu Yuqun sareng 41 pemasok ti sadayana penjuru nagara ngariung ngahijikeun deui kerjasama jangka panjang anu saé.

news01

Panyadia Asup pikeun Pangakuan
Kira-kira jam 1:00 beurang, pimpinan umum Wu Yunfu ngantunkeun tandatangan munggaran dina poster teras wawakil nandatanganan éta berturut-turut sareng nyandak poto grup.

news01

Manajer umum Wu Yunfu ngantunkeun tandatangan anu munggaran

news01

Suplier ditandatanganan dina poster 


Pos waktos: Aug-26-2020