Hiji poto grup sababaraha staf

Manajer umum Wu Yunfu masihan sambutan dina konperénsi éta. Anjeunna nampi wilujeng sumping ka sadaya tamu sareng ngahaturkeun nuhun kana dukungan jangka panjangna pikeun pamekaran Lujury, sareng ngenalkeun status pamekaran ayeuna sareng perencanaan masa depan Lujury sacara komprehensif sareng detil. 

news05

Manajer umum Wu Yunfu ngadamel pidato

news05

Wu Yunfu nyarios: Tujuan ngayakeun forum kualitas panyadia anu katilu nyaéta pikeun nyebarkeun ideu kami, ngupingkeun saran anjeun, kéngingkeun dukungan anjeun, nyungkeun syarat kami, ngajantenkeun parasaan kadua belah pihak pikeun ngahontal kaayaan win-win.

news05

Sémah dina rapat
Wu Yunfu nunjukkeun yén ti saprak didirikeun, Lujury parantos teras percanten yén "kualitas mangrupikeun pondasi perusahaan" salami 18 taun, sareng parantos ngajalin silaturahim anu jero sareng mitra na. Kalayan usaha sareng dukungan ti para panyuplai, éta parantos dikenal ku seueur mérek kendaraan listrik anu kawéntar, sapertos AIMA, LIMA, LUYUAN sareng SLANE. Ayeuna, Lujury parantos ngajukeun slogan "nyiptakeun masa depan kalayan ati-ati". Kami daék terus gawé bareng sareng mitra kami pikeun milari masa depan. Dina era anyar sareng perjalanan anyar, urang bakal teras-terasan nyiptakeun kamahéran énggal.

news05

Wakil manajer umum Zhang Juqin ngahadiran rapat éta
Dina watesan kumaha sadar kaunggulan pelengkap sareng kerjasama win-win, Wu Yunfu ngajukeun yén panyadia kedah dipeunteun tina sababaraha sudut pandang.
Kahiji, waktos pangiriman: kadatangan tepat waktuna bahan mangrupikeun perwujudan integritas perusahaan. Konci kerjasama win-win nyaéta integritas.
Kadua, kualitas: Nguatkeun kontrol kualitas produk ex-factory sareng ngirangan frékuénsi pengulangan.
Katilu, palayanan: Ningkatkeun kualitas jasa dumasar kana kanyataan.
Kaopat, pamekaran produk énggal: Inovasi ilmiah sareng téknologi mangrupikeun kakuatan pangrojong pangembangan perusahaan, sareng R&D peryogi gotong royong, sareng inovasi bakal ngarangsang munculna kaayaan win-win.

news05

Sutradara téknis Peng Hao nganteurkeun pidato
Peng Hao ngajelaskeun kualitas téknologi tina tilu poin ieu, nyaéta jasa, inovasi sareng kualitas.
Kahiji, palayanan. Ampir unggal perusahaan anu pinunjul nganggap jasa salaku "garis kahirupan" tina salamet perusahaan. Naon waé perusahaan anu teu paduli kana jasa sareng gagal nyumponan kabutuh pelanggan pasti ditolak.
Kadua, inovasi. Dinten anyar ngajantenkeun dinten énggal. Pikeun mastikeun pangwangunan sareng operasi anu teras-terasan, perusahaan kedah teras-terasan nganyarkeun diri.
Katilu, kualitas. Pikeun pangwangunan anu saé, perusahaan kedah nekenkeun pentingna kualitas produk, anu mangrupikeun kahirupan perusahaan. Tanpa kapercayaan konsumén pikeun kualitas produk, kahirupan perusahaan bakal disingget.

news05

Wu Yuqun, Menteri Kontrol Bahan ngadamel pernyataan.
Rapat ieu nyetél platform anu saé pikeun komunikasi anu jero antara Lujury sareng pemasok, sareng ngahontal tujuan anu diarepkeun pikeun ngawangun konsensus sareng integrasi jero. Saatos rapat, sadaya pihak nyarios yén aranjeunna bakal nyandak kasempetan ieu pikeun langkung nguatkeun komunikasi, ningkatkeun konsép kerjasama, sareng damel babarengan pikeun ngahontal kaayaan win-win di waktos payun.

news05


Pos waktos: Aug-26-2020