Milangkala 15th ti Taizhou Lujury Technology Co., Ltd.

Wu Yunfu, pupuhu Taizhou Lujury Technology Co., Ltd., sareng Zhang Juqin, manajer umum perusahaan, kumpul sareng wawakil langkung ti 30 pemasok sareng gaduh bursa anu ramah sareng jero.
Rapat konperénsi éta sanés hartosna yén Teknologi Lujury bakal ngabagéakeun jaman anyar ku tampilan anu anyar, tapi ogé hartosna yén LujuryTechnology bakal langkung merhatoskeun manajemén ranté pasokan sareng darajat kerjasama sareng pemasok.
Dina rapat éta, Pupuhu Wu Yunfu nyampekeun pidato sareng ngadamel pidato intip. Anjeunna nyatakeun rasa syukur ka seueur panyadia pikeun kerjasama anu tulus sareng dukungan jangka panjang.
Dumasar kana analisis anu jero ngeunaan kaayaan industri ayeuna, anjeunna ngusulkeun tujuan sareng ideu pikeun pangwangunan stratégi ka payun, ngadukung pamikiran inovatif pikeun méréskeun masalah, sareng ngupayakeun ngahontal tingkat luhur industri. Dina waktos anu sasarengan, éta nempatkeun sababaraha harepan sareng sarat pikeun komunikasi sareng kerjasama.
Mimiti, ngajengkeun komunikasi saderhana sareng langsung, tong mikirkeun hal-hal anu rumit teuing;
Kadua, integritas, nalika ngalakukeun, henteu mopohokeun haté awal, sakumaha biasana;
Katilu, mitra mitra tiasa ngahontal kasampurnaan dina bidang industri nyalira;
Kaopat, kode tingkah laku, kerjasama anu tulus, milarian paduan umum bari ngajaga bédana, sareng langsung nempatkeun masalah, gampang direngsekeun dina waktos anu pas.
11
Zhang Juqin, pimpinan umum LujuryTechnology, nyarios dina pidato na yén anjeunna ngahatur nuhun pisan ka anu ngical parangkat pikeun sumbangan sareng upaya na pikeun kualitas produk perusahaan. Produk perusahaan henteu tiasa dipisahkeun tina bagian supplier, sareng masing-masing bagian mangrupikeun jaminan kualitas produk.
Ny Zhang nekenkeun yén ka hareupna, éta bakal nguatkeun manajemén ranté suplai, sareng nyayogikeun sababaraha konsép manajemén anu maju pikeun panyadia. Dua pihak bakal gawé bareng sacara jero pikeun ngamajukeun efisiensi operasional kadua belah pihak, ngirangan biaya operasi sareng nyiptakeun bisnis anu langkung ageung. nilai. Anjeunna yakin pisan yén nalika perusahaan terus berkembang, kerjasama antara dua pihak bakal langkung caket sareng ngahiji ngahasilkeun hasil kasuksésan.
21
Dina période anyar, Taizhou Lujury Technology Co, Asosiasi Ltd bakal aktip ngaréspon kabijakan nasional sareng jaga waktos pikeun nyumbang kana pangwangunan industri kandaraan listrik énergi anyar Cina, ngagedurkeun sumanget sekrup sareng nangkep kualitasna.
11
21


Waktos Post: Jul-23-2020