Warta

  • A group photo of some of the staff

    Hiji poto grup sababaraha staf

    Manajer umum Wu Yunfu masihan sambutan dina konperénsi éta. Anjeunna nampi wilujeng sumping ka sadaya tamu sareng ngahaturkeun nuhun kana dukungan jangka panjangna pikeun pamekaran Lujury, sareng ngenalkeun status pamekaran ayeuna sareng perencanaan masa depan Lujury dina kom ...
    Maca deui
  • Growing Up With You – The Third Supplier Quality Forum

    Tumuh sareng Anjeun - Forum Kualitas Suplemén Katilu

    Wu Hongqin Lujury Januari 17th Dina raraga ngokolakeun sareng ngabentuk komunitas pikahareupeun, komunitas anu dipikaresep umum kalayan ciri idéntitas stratégis, idéntitas budaya, kamekaran, sareng konsistensi tinggi sareng memperdalam hubungan koperasi, Taizhou Lujury Tec ...
    Maca deui
  • 15th Anniversary of Taizhou Lujury Technology Co., Ltd.

    Milangkala 15th ti Taizhou Lujury Technology Co., Ltd.

    Wu Yunfu, pupuhu Taizhou Lujury Technology Co., Ltd., sareng Zhang Juqin, manajer umum perusahaan, kumpul sareng wawakil langkung ti 30 pemasok sareng gaduh bursa anu ramah sareng jero. Rapat konperénsi éta sanés hartosna yén Lujury Technology wi ...
    Maca deui