F055 355mm kinerja tinggi biaya nyerep shock payun kanggo asesoris motor motor

Pedaran pondok:

Hb18415efefca4c289679c59998556b85I


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Karton
Aplikasi:
Sistem nyerep motor
MOQ:
1hukum
Kualitas:
A-KELAS

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon 355mm sareng diaméterna liang 12mm. Kandelna spring nyaéta 3-3.8mm. Sapasang produk beuratna 3,12kg.

SKU

F055

Diaméter liang

12mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

355mm

Kandel Spring

3-3.8mm

Beurat 

3,12kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 


  • Saméméhna:
  • Teras: