F047 415MM alloy aluminium hareup nyerep shock pikeun kejutan motor motor

Pedaran pondok:

Hdc3055d3e60b45d4bd78623fce6aa3572


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Lujury
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Pakét:
Catron
Paking:
Karton
MOQ:
1hukum

Produk ieu kagolong kana sistem nyerep shock motor, anu didamel tina waja padet sareng paduan aluminium. Panjang panon kana inti panon nyaéta 415 mm sareng diaméterna liang 12 mm. Kandelna spring nyaéta 3-3.8mm. Sapasang produk beuratna 3,38kg.

SKU

F047

Diaméter liang

12mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

415mm

Kandel Spring

3-3.8 mm

Beurat 

3,38kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima


  • Saméméhna:
  • Teras: