Ngalenyepan Shock Mobil

  • Car Shock Absorber For BUICK

    Ngalenyepan Shock Mobil Pikeun BUICK

    Dina stroke komprési, nuduhkeun kana roda mobil ngalih caket kana awak, anu nyerep kejutan dikomprés, dina waktos ieu shock absorber piston 3 gerakan handap. Volume rohangan handap piston turun, tekanan minyak ningkat, sareng minyak ngalir ngalangkungan klep aliran 8 ka kamar di luhur piston (kamar luhur). Rongga luhur ditempatan ku rod piston 1, janten polumeu ningkat ku rongga luhur kirang tina volume turunna tina rongga handap, p ...
  • Car Shock Absorber

    Ngalenyepan Shock Mobil

    Sistem gantung kusabab unsur elastis dina getaran pangaruh, pikeun ningkatkeun kanyamanan tunggang mobil, dipasang sajajar sareng unsur elastis dina nyerep shock suspénsi, pikeun getaran atenuasi sistem gantung mobil tina nyerep shock nyaéta nyerep shock hidrolik, jalan na prinsipna nyaéta nalika pigura (atanapi awak) sareng geter némbongan nalika gerak relatif antara poros, shock absorber piston ngalih ka luhur sareng ka handap, shock shock absorber minyak ...