Ngalenyepan Shock Mobil

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sistem gantung kusabab unsur elastis dina getaran tabrakan, pikeun ningkatkeun kanyamanan tunggang mobil, dipasang sajajar sareng unsur elastis dina nyerep kejutan gantung, pikeun getaran atenuasi sistem gantung mobil tina nyerep kejutan nyaéta nyerep shock hidrolik, jalan na prinsipna nyaéta nalika pigura (atanapi awak) sareng geter némbongan nalika gerak relatif antara poros, shock absorber piston ngalih ka luhur sareng ka handap, rongga minyak nyerep rongga sareng sababaraha kali tina hiji rongga kalayan liang anu béda ngalir kana rongga anu sanés. Dina waktos ieu, gesekan antara témbok liang sareng minyak sareng gesekan internal antara molekul minyak ngawangun kakuatan peredaan kana geter, janten énergi geter mobil dirobih janten énergi panas minyak, anu teras diserep sareng disebarkeun ka suasana ku nyerep shock. Nalika bagian silang sareng faktor sanés saluran minyak henteu robih, gaya damping naékkeun atanapi turunkeun kagancangan gerak antara pigura sareng as (atanapi roda), sareng aya hubunganana sareng viskositas minyak.

Komponén nyerep sareng komponén elastis ngagawe tugas pangaruh laun sareng pelenturan, kakuatan damping ageung teuing, bakal ngajantenkeun gantung élastis, sareng bahkan ngajantenkeun konektor peredam kejutan rusak. Kusabab permukaan pikeun ngaluyukeun unsur elastis sareng shock absorber kontradiksi ieu.

(1) Dina stroke komprési (jembatan sareng bingkai caket saling), gaya damping nyerep shock alit, sahingga tiasa masihan peran pinuh pikeun peran elastis komponén elastis sareng ngagampangkeun pangaruhna. Dina titik ieu, elemen elastis ngagaduhan peran utama.

(2) Dina perjalanan perpanjangan gantung (sasak sareng bingkai jauh saling), gaya damping nyerep shock kedah ageung, réduksi geter gancang.

(3) Nalika laju relatif antara sasak wahana (atanapi roda) sareng sasak wahana ageung teuing, diperyogikeun yén panyerep shock tiasa sacara otomatis ningkatkeun aliran cair, sahingga kakuatan peredaan teras-terasan disimpen dina wates anu pasti, dina raraga nyingkahan beban dampak anu gedé teuing.

Dina sistem gantung mobil seueur dianggo dina nyerep kejutan kendang, sareng dina komprési sareng peregangan perjalanan tiasa maén sareng panyerepan kejutan anu diserep aksi aksi dua arah, aya panyerepan kejutan anyar, éta kalebet shock nyerep tiup sareng panyerepan shock anu tiasa diatur.

Ihtisar
Detil Gancang
OE NO.:
Didamel khusus
Mobil Fitment:
Toyota
Modél:
Camry
Taun:
2012-2016
Garansi:
12 bulan
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Sertifikasi:
ISO9001
Modél Mobil:
Camry
Bahan Spring:
Baja
Jenis:
NGABARAKATAK
Ngadamel Mobil:
Camry
Tipe Spring:
Daun Spring
Jumlah modél:
Ngalenyepan Shock Mobil
Warna:
Hideung
Bahan:
Baja
Paking:
Karton
Pamayaran:
T / T
Aplikasi:
Mobil Absorber Shock
Panjelasan Produk

 Ngaran produk: nyerep shock mobil

 

 Warna: Hideung

 

 Panjangna: 350MM-390MM

 

 Bahan: waja sareng karét

 

Bungkusan & Pengiriman

 1. Sadaya produk adpot karton bungkusan independen kalayan daptar lengkep barang dina karton.

 

 2. Cara ngirim:

 

 A: Pangiriman ngalangkungan udara: DHL / FEDEX / TNT / UPS / Ema, peryogi sakitar 3-7 dinten damel.

 

 B: Pangiriman ngalangkungan laut:

 

 Kami gaduh agén pengiriman barang kami nyalira pikeun nyayogikeun harga kalapa sareng jasa pikeun anjeun, waktos kiriman bakal nyandak sakitar 7-15 dinten (numutkeun nagara anjeun)

Émbaran parusahaan

 Taizhou Lvjiayi vehicel parts Co, Ltd perenahna di Taizhou City, propinsi Zhejiang Luqiao Hengjie zona industri. Didirikeun taun 1999, luas gedong 6000 méter pasagi, mangrupikeun pabrik pamilarian, penjualan salaku salah sahiji perusahaan modéren, utamina dina sagala rupa motor shock absorber sareng shock mobil.


  • Saméméhna:
  • Teras: