Ngalenyepan Shock Mobil Pikeun BUICK

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Dina stroke komprési, nuduhkeun kana roda mobil ngalih caket kana awak, anu nyerep kejutan dikomprés, dina waktos ieu shock absorber piston 3 gerakan handap. Volume rohangan handap piston turun, tekanan minyak ningkat, sareng minyak ngalir ngalangkungan klep aliran 8 ka kamar di luhur piston (kamar luhur). Rongga luhur ditempatan ku rod piston 1, janten polumeu ningkat ku rongga luhur kirang tina polumeu turun ku rongga handap, bagian tina minyak teras bakal nyorong klep komprési 6, ngalir deui kana silinder minyak 5. tabungan minyak klep ieu ngabentuk kakuatan damping tina gantung dina gerak dikomprés. Nalika nyerep kejutan manjangan stroke, kabayangna sami sareng ngalih tina awak, sareng shock shock nyerep. Piston shock absorber ngalir ka luhur. Tekanan minyak di rohangan luhur piston naék, klep aliran 8 ditutup, sareng minyak di rohangan luhur nyorong klep éksténsif 4 kana rohangan handap. Kusabab ayana rod piston, minyak anu ngalir tina kamar luhur henteu cekap pikeun ngeusian volume paningkatan ruang handap, anu utamina nyababkeun gelar vakum dina rohangan handap. Dina waktos ieu, minyak dina silinder panyimpenan nyorong klep kompensasi 7 sareng ngalir kana ruang handap pikeun ngeusian. Kusabab pangaruh throttling of valves ieu, suspénsi gaduh pangaruh redaman dina manteng gerak.

Kusabab kaku sareng preload spring spring klep langkung ageung tibatan klep komprési, dina tekenan anu sami, jumlah luas beban klep manteng sareng celah anu langkung saé langkung alit tibatan jumlah daérah kerang. tina klep komprési sareng celah anu saluyu. Ieu ngajantenkeun kakuatan peredaman dihasilkeun ku stroke manteng tina nyerep kejutan langkung ageung tibatan kakuatan damping tina komprési, sahingga ngahontal sarat réduksi geter gancang.

Nyerep kejutan diwangun kana sistem gantung tina paling kandaraan pikeun ngagancangkeun damping tina pigura jeung awak Geter sareng ningkatkeun kanyamanan numpak.

Ihtisar
Detil Gancang
OE NO.:
Didamel khusus
Mobil Fitment:
Buick
Modél:
Regal
Taun:
2011-2013
Garansi:
12 bulan
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Sertifikasi:
ISO9001
Modél Mobil:
BUANG
Ukuran:
Ukuran Standar OEM
Ngadamel Mobil:
BUANG
Jenis:
nyerep shock mobil
Warna:
Hideung
Paking:
Karton
Pamayaran:
T / T
Ngaran Produk:
SUSPENSI otomatis
Aplikasi:
Bagian Gantung Otomatis

Ngaran produk: Mobil Shock Absorber

 

Warna: Hideung

 

Panjangna: 360mm-390mm

 

Bahan: Karét sareng Baja

Bungkusan & Pengiriman

 1. Sadaya produk adpot karton bungkusan independen kalayan daptar lengkep barang dina karton.

 

 2. Cara ngirim:

 

 A: Pangiriman ngalangkungan udara: DHL / FEDEX / TNT / UPS / EMS, peryogi sakitar 3-7 dinten kerja.

 

 B: Pangiriman ngalangkungan laut:

 

 Kami gaduh agén pengiriman barang kami nyalira pikeun nyayogikeun harga kalapa sareng jasa pikeun anjeun, waktos kiriman bakal nyandak sakitar 7-15 dinten (numutkeun nagara anjeun)

Jasa Urang

 Kualitas 1.Produk sareng kajujuran nyaéta budaya perusahaan urang, urang tulus ngubaran unggal palanggan.

 

 2.We bakal nyugemakeun unggal klien, ngadamel produk salaku syarat anjeun, ngantep anjeun mésér produk anu cocog, kéngingkeun langkung seueur kauntungan, kabagjaan anjeun bakal diarepkeun ageung urang.

 

 3.24 jam jasa bakal ngantepkeun anjeun ngaraos hirup deui, ti saprak anjeun nampi barang, mangga parios kualitas barang sareng jumlahna, pastikeun naon anu anjeun pikagaduh 100% leres, upami aya masalah atanapi patarosan, mangga ngahubungi kami dina waktos munggaran. kami bakal masihan anjeun éksplorasi profesional atanapi masihan anjeun balesan kapuasan.


  • Saméméhna:
  • Teras: