Pangalusna jual nyerep shock 270mm kualitas luhur

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Balanja

- Pangiriman gratis pikeun mesen nalika produk sayogi di Amérika Serikat lokal.
- Kami bakal ngintunkeun pesen anjeun dina hiji dinten damel saatos pambayaran diberesihan.
- Waktu pangiriman biasana peryogi 3-7 dinten damel nalika produk sayogi di gudang lokal, sareng 5-25 dinten kerja ka alamat Internasional.
- Waktu pangiriman beda-beda pikeun pesenan produk siap pakai atanapi custom-made.
- Punten kantun daptar paket saatos anjeun muka sareng mastikeun yén henteu aya karusakan pengiriman. Pikeun kasus karusakan pangiriman, punten file kana perusahaan pangiriman sareng kéngingkeun kami nomer kasus kanggo nyungkeun santunan pikeun anjeun.

Fitur

- jangkungna numpak adjustable
- Adjustable tegangan pre-beban spring
- Bola bantal top mount - desain ieu ngabantosan merangan noise nalika nyetél. Éta ogé ningkatkeun rasa setir sareng réspon
- Kaseueuran komponén didamel tina 6061 aluminium kalayan T6 pikeun ningkatna karasa - kaunggulanana kalebet kakuatan anu saé, sareng aluminium ngabantosan tetep beurat.
- Hai kinerja pegas spring - Dina 600,000 kali teras-terasan nguji, distorsi spring kirang tina 0,04%. Tambih Deui, perlakuan permukaan khusus nyaéta ningkatkeun katahanan sareng kinerja.
- Sadaya sisipan disertakeun ku sapatu karét anu dipasang pikeun ngajagaan pereda sareng tetep bersih.
- Ningkatkeun kinerja nanganan anjeun tanpa pangorbanan nyaman.
- Cara anu gancang sareng terjangkau pikeun gampang ningkatkeun penampilan mobil anjeun.
- Instalasi gampang sareng alat anu leres.
- Cocog pikeun lagu naon waé, jalan drift sareng gancang ogé tiasa dianggo pikeun nyetir sapopoé.

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
1 taun
Sertifikasi:
ISO9001
nyerep shock motor:
Lujury

Ngaran Produk
Lujury
Jenis produk
Damping hidrolik
Warna
Hideung
Nilai kakuatan
400N
Ngepaskeun
Motor konsumén
Sértipikasi
ISO9001
Panjangna
270mm
Jaminan
1 taun
Diaméterna luar  
41mm
Beurat
0,65kg / sapasang
Diaméter kawat
5.8mm
MOQ
1hukum
Bahan
Baja
Harga
1 tara USD10 
Bahan dasar
Aluminium
Palabuhan
Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras: