Tentang Kami

Profil Perusahaan

Company profile

Taizhou Lujury Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2006, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng ser-wakil motor shock shock. Kapasitas produksi taunan urang 5 juta pasang. Ngajual saé di sadaya kota sareng propinsi di sekitar Cina, produk kami ogé diékspor ka nasabah di Coun-try sapertos sareng wilayah sapertos Thailand, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika Kalér.

Lujury Technology Co., Ltd. perenahna di Désa Tantian, Kota Hengjie, Kacamatan Luqiao, Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang. Didirikeun taun 2002 sareng ngagaduhan luas tutuwuhan 10.000 méter pasagi. Mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng penjualan.

Perusahaan urang utamina ngahasilkeun sagala jinis nyerep shock sareng bagian anu aya hubunganana pikeun motor sareng kendaraan listrik. Perusahaan ngenalkeun alat produksi modéren sareng fasilitas pendukung anu lengkep, dilengkepan téknologi manufaktur domestik anu paling canggih, téknologi perawatan permukaan sareng jalur perakitan produk.
Ayeuna, ékspor perusahaan urang parantos ningkat taun ka taun, sareng parantos ngalegaan ka langkung ti 10 nagara sareng daérah kalebet Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika Kalér, Thailand, Asia Tenggara, sareng sajabana, sareng ngagaduhan reputasi anu luhur di pasar luar negeri .

Sertipikat

zs
Certification

Pasangan urang