390mm shock hareup pikeun motor anu dijual

Pedaran pondok:

Hdc3055d3e60b45d4bd78623fce6aa3572


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Ngalenyepan Shock payun
Warna:
Biru
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
Posisi:
Posisi payun
MOQ:
200 pasang
Panjangna:
390mm
Bahan Spring:
waja
OEM:
Narima Layanan OEM
Kualitas:
A-KELAS

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: