375MM LJY Front Shock Absorber motor pikeun Yamaha

Pedaran pondok:

Dieunakeun centrer 345mm-390mm
Diameter tina liang ningkatna 12.1mm-12.5mm
Bahan waja padet
Warna jeruk sareng beureum
Kaayaan henteu pernah dianggo sareng anyar-anyar
ngalamar motor ampir jenis

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
1 taun
Sertifikasi:
ISO9001
Warna:
jeruk sareng beureum
Ngaran Produk:
QIAOGE
Bahan:
Baja padet
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Jenis:
Bagian Motor
Paking:
Paket Box karton Standar
PEMBAYARAN:
T / T
Aplikasi:
Sistem nyerep motor

 

Panjelasan Produk

 

Bungkusan & Pengiriman

Rincian bungkusan: Pasihan Béda Tipe motor tukang ngajempolan Shock Absorber Standar 10 pasang / karton

Dikirim dina 15 dinten saatos mayar

Detil Pangiriman: 15 dinten

Palabuhan: ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras: