345mm LJY Motor hareup Shock Absorber

Pedaran pondok:

Hbb5410ec177346ccbc9f08095cb2dc9eC


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
1 taun
Sertifikasi:
ISO9001
Warna:
pink, atanapi atanapi salaku pamundut anjeun
Ngaran Produk:
LJY Motor hareupeunana ngajempolan
Bahan:
Aluminium & Baja Padet
Jenis:
Bagian Motor
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Paking:
Paket Box karton Standar
PEMBAYARAN:
T / T
Aplikasi:
Sistem nyerep motor











  • Saméméhna:
  • Teras: