325mm LUJURY kualitas luhur universal performa motor luhur shock shock absorber pikeun ATV

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi: pikeun motor, pikeun autos, pikeun kendaraan udara tanpa awak sareng sajabana.

Pasar Ékspor Utama: Asia, Éropa Wétan, Wétan Tengah, Afrika sareng sajabana.

Bungkusan & Shippmeht

Palabuan FOB: Ningbo

Ukuran bungkusan: 49 * 44 * 15cm

Unit per karton Ékspor: 1

Beurat per Unit: 40 Kilogram

Waktos kalungguhan: 15-30 dinten

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Ngalenyepan Shock Rear
Warna:
Disaluyukeun Nampa
OEM:
Narima Layanan OEM
Panjelasan Produk

 

MOQ 100PASAR SIZE Nampi Kustomisasi
PEMBAYARAN T / T L / C Palabuan NINGBO

 

Émbaran parusahaan

 

Bungkusan & Pengiriman

 

Jasa Urang

 

FAQ

 


  • Saméméhna:
  • Teras: