290 mm motor kantong udara motor shock shock tukang nyerep panas

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Nyerep Hidrolik Motor
Warna:
Syarat Pelanggan
Bahan:
Baja
Panjangna:
290MM
Posisi:
Posisi Rear
Jenis:
Ngalenyepan Shock Mortorcycle
MOQ:
300 pasang
Kualitas:
Kualitas luhur
OEM:
Narima Layanan OEM
PEMBAYARAN:
T / T
Panjelasan Produk

 

Merek LJY Modél  R116
Kasapuluh  290mm Jenis Tekanan hidrolik
Bahan  Baja Spring Matrial  Baja
Diaméterna Spring  7.2mm Sertipikat ISO9001
Bungkusan & Pengiriman

Rincian bungkusan: Pasihan Béda Tipe motor tukang ngajempolan Shock Absorber Standar 10 pasang / karton

Dikirim dina 30 dinten saatos mayar

Detil Pangiriman: 30 dinten

Palabuhan: ningbo

 

MOQ: 300 PAIRS. Wilujeng nyandak pilihan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: