Kandaraan listrik motor 280mm Ngarobih Serep shock hidrolik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Rincian Garansi

Sadaya produk Maxpeedingrods ngagaduhan garansi sareng garansi tunduk kana barang anu sanés (kecuali upami nyatakeun sanés).

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk kami, mangga ngahubungan kami liwat Email heula.
Detil garansi lengkep sapertos kieu:
Upami Barang janten rusak salami masa jaminan kusabab alesan teu aya hubunganana sareng kalakuan anjeun, panyingkiran atanapi nyalahgunakeun Barang, anjeun kedah masihan terang ka kami sacara tertulis sareng / atanapi ku ngalengkepan formulir klaim garansi (kalebet katerangan ngeunaan sesar) sareng balikeun sapertos Barang pikeun urang. Barang sapertos kitu kedah dituturkeun prosedur pamulangan sareng dipulangkeun ka pabrikan pikeun ditinjau, diuji sareng dipariksa, sareng pabrikna moal ngatur koléksi pikeun produk. Dumasar kana pamanggih pabrikan, kami bakal kéngingkeun kasempetan sareng fasilitas anu wajar pikeun nalungtik klaim naon waé anu dilakukeun dina Garansi.

Garansi di luhur dipasihkeun ku kami tunduk ka anjeun anu teu gaduh tanggel waler ngeunaan cacad naon waé anu timbul tina maké sareng luh, karusakan dihaja, lalawora, ngarobih Barang, henteu pas tina Barang ku anjeun sareng / atanapi pihak katilu, damel anu teu normal kaayaan, kagagalan nuturkeun kami sareng / atanapi paréntah pabrikan Barang (naha lisan atanapi tulisan), nyalahgunakeun atanapi ngarobih atanapi ngalereskeun Barang tanpa disatujuan ku urang.

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
1 taun
Sertifikasi:
ISO9001
Panjang soca C-to-C:
280mm
Panjelasan Produk
Pusat diatance: 280mm-330mm
 liang ningkatna luhur: 10.1mm-10.5mm
 handapeun liang ningkatna: 10.1mm-10.5mm
warna: sakumaha poto
Bahan: waja

 

 

 

 

Bungkusan & Pengiriman

Rincian bungkusan: Pasihan Béda Tipe motor tukang ngajempolan Shock Absorber Standar 10 pasang / karton

Dikirim dina 15 dinten saatos mayar 

Detil Pangiriman: 15 dinten

Palabuhan: ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras: