280mm-360mm LJY AIR Shock Absorber harga murah pabrik kualitas luhur langsung pikeun YAMAHA

Pedaran pondok:

jarak tengah 290mm
liang ningkatna luhur 10mm
ningkatna undder 10mm
kondisina henteu pernah dianggo sareng anyar-anyar
motor applicate ampir kabéh jinisna
MOQ 300 pasang

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12 bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Warna:
Hideung sareng Konéng
Ngaran Produk:
LJY AIR Shock Absorber
Posisi:
Ngalenyepan Scooter Scooter
Jenis:
Bagian Motor
PEMBAYARAN:
T / T
Paking:
Karton
Sértipikat:
ISO9001
MOQ:
300 pasang
Bungkusan & Pengiriman

 1.All produk ngadopsi karton bungkusan bebas kalayan daptar lengkep barang dina karton.

 

2. Cara ngirim:

 

A: Pangiriman ngalangkungan udara: DHL / FEDEX / TNT / UPS / EMS, peryogi sakitar 3-7 dinten kerja.

 

B: Shippinh ku laut:

 

Kami gaduh agén pengiriman barang kami nyalira pikeun nyayogikeun harga kalapa sareng jasa pikeun anjeun, waktos kiriman bakal nyandak sakitar 7- 15 dinten (numutkeun nagara anjeun)


  • Saméméhna:
  • Teras: