2019hot 270mm shock shock pikeun motor

Pedaran pondok:

Bahan Aluminun & Baja padet
warna konéng, atanapi sakumaha pamundut anjeun
Diaméterna liang ningkatna 10mm
Diaméter spring 6.7mm
Disaluyukeun Damping adjustable, jangkungna adjustable, sareng Silinder adjustable
Jumlah Sapasang
Kaayaan Pernah dianggo sareng anyar-anyar
Motor aplikasi Ampir kabéh jinisna

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
LJY
Garansi:
1 taun
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
LJY
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Jenis:
Ngalenyepan Shock Mortorcycle
Pakét:
Batin Plog Box
MOQ:
200 Pasangan
OEM / ODM:
Narima
Posisi:
Posisi Rear
PEMBAYARAN:
T / T, L / C
Panjangna:
160-350mm
Bahan Spring:
Baja


  • Saméméhna:
  • Teras: