2019 gantung skuter tukang 280mm anyar

Pedaran pondok:

Merek LJY
Modél Ngalenyepan Shock
Bahan waja
Diaméter spring 6mm
Diaméter liang 10mm
Ngepak Kotak sareng karton

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
LJY
Garansi:
12Bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Ngagetir Motor LJY
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Posisi:
Posisi Rear
Bahan:
Baja
MOQ:
100 Pasangan
OEM:
Leres!
Palabuhan:
Ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras: