Pabrik 200mm harga murah motor tukang nyerep shock tukang motor

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Bahan:
Baja Padet + Alloy Aluminium
OEM:
Narima Layanan OEM
Ngaran Produk:
Ngalenyepan Shock Rear
Warna:
Hideung
Posisi:
Posisi Rear
Jenis:
Bagian Gantung Scooter
MOQ:
1hukum
Paking:
Karton
Kualitas:
Kelas Top
Panjelasan Produk

 

MOQ 100 pasang Ukuranna Sarat palanggan
Pamayaran T / T L / C Palabuhan Ningbo

 

Émbaran parusahaan

 

Bungkusan & Pengiriman

 

 

 

 

 

 

Jasa Urang

 

FAQ

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: