200-260mm Pabrik Lujury langsung kualitas saleshigh adjustable nyerep shock universal pikeun motor kokotor sapédah atanapi pit pit

Pedaran pondok:

Ha4d27f614e5647d9aac0d64bf0ac40a7m


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Ngaran mérek:
Lujury
Garansi:
12bulan
Sertifikasi:
ISO9001
Ngaran Produk:
Nyerep Hidrolik Motor
Warna:
Disaluyukeun Nampa
Panjelasan Produk

 

SKU

R088

Diaméter liang

10mm

Bahan 

Baja Padet sareng Alloy Allumium

Panjangna 

200-260mm

Kandel Spring

3-3.8mm

Beurat 

3kg

Sértipikasi 

ISO9001

OEM

Narima

 

Émbaran parusahaan

 

Jasa Urang

 

Bungkusan & Pengiriman

 

FAQ

 


  • Saméméhna:
  • Teras: