Lujury Technology Co., Ltd. perenahna di Désa Tantian, Kota Hengjie, Kacamatan Luqiao, Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang. Didirikeun taun 2002 sareng ngagaduhan luas tutuwuhan 10.000 méter pasagi. Mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng penjualan.

Perusahaan urang utamina ngahasilkeun sagala jinis nyerep shock sareng bagian anu aya hubunganana pikeun motor sareng kendaraan listrik. Perusahaan ngenalkeun alat produksi modéren sareng fasilitas pendukung anu lengkep, dilengkepan téknologi manufaktur domestik anu paling canggih, téknologi perawatan permukaan sareng jalur perakitan produk.
Ayeuna, ékspor perusahaan urang parantos ningkat taun ka taun, sareng parantos ngalegaan ka langkung ti 10 nagara sareng daérah kalebet Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika Kalér, Thailand, Asia Tenggara, sareng sajabana, sareng ngagaduhan reputasi anu luhur di pasar luar negeri .

maca deui
tingali sadayana